Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3)

Author Comment    
Bekir Kocaeren

IP: 81.213.192.99

Jan 9, 05 - 6:19 PM
PEUGEOT HAKKIMI YEDİ!!!

ARKADAŞLAR İLK 30a girmeyi kim haketti.buraya yeni gönderdiğim peugeot 7007_shark mı?
yoksa EMRE HÜSMENin 707 coupe si mi?

Türkiye yi temsil edecek dizayn 7007_shark olmalıydı!.
......................................................

...............sizce ???
MEHMET KETEN

IP: 85.96.235.139

Jan 17th, 2005 - 1:43 PM
Re: PEUGEOT HAKKIMI YEDİ!!!

MERHABA BEKIR PEUGEOT TASARIMINI BENDE COK BEGENDIM GERCEKTEN COK GUZEL BIR CALISMA OLMUS HANGI PROGRAMI KULANDIN BENDE RIHINO OGRENMEYE CALISIYORUM PEUGEOT JURISINI BOSVER SEN GONULLERIN 1. Sİ OLDUN ARKADASIM BASARILAR DILERIM .
Ertuğ YENİDEMİR

IP: 85.97.37.144

Jan 22nd, 2005 - 12:33 AM
Re: PEUGEOT HAKKIMI YEDİ!!!

arkadaşlar ne bu saçmalık ya bu çekememezlikle bi nebze olsun yol alamssınz bilmiş olun.bizde uğraştk bizde tasarm yolladk herkes çok beğendi hatta yabnacı sitelerdede yaynlanıyor ama kalkıpta bi başkası için bu şeklde bir emeğe saygıszlık yapmıyorum.bu tam çocukça ve çok cahil bir yaklaşım.adam yollamş onunkini beğenmşler ilk 30a almşlar helal olsun demekki daha çok çalşmak lazım daha ii bi model çıkarmak lazım..ilk 30 içinde çok daha kötü modeller var ama bu, bu şeklde bir konuşma yapmamazı haklı kılmıyor. siz siz olun emeğe ve takdire saygı gösterin ve bunlarla uğraşıcağnza kendi tasarm ve modelleme teknklernizi gelştrmeye zaman ayırın..

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Free Blogs   Free Guestbooks   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com