Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
M.KETEN
IP: 81.214.142.110 Sep 7, 04 - 11:30 AM |
BEKİR KOCAEREN'E
MERHABA BEKIR BANA MAIL ADRESINI YAZARMISIN SU SENIN DEDIGIN YENI ACILACAK SITE HAKKINDA BIRAZ BILGI ALMAK ISTIYORUM MUMKUNSE (www.geocities.com/keten_mehmet) |
Bekir Kocaeren
IP: 81.215.136.157 Sep 10th, 2004 - 5:06 PM |
abi neden yazmayım kocaeren@mynet.com bir iki hafta sonra eve ADSl taktıracam o zaman iyice ayrıntıları anlatırım ya biraz uzun sürüyor çünkü bu sitenin tasarımınıda çok büyük düşünüyoruz çok değişik bir site olacak sana bir ip ucu vereyim sitenin tasarım olarak diğerlerinden ayrılması nın nedeni arabanın içindeymiş hissi vermesi her şey 3 boyutlu çizilmiş halde olacak (çok mAnyAk) ilk açılış sayfasında bile arabanın kontak anahtarı gözükecek küçük şekilde ve üstüne gelince anahtarın dönmesi gibi çok güzel kaliteli efektler ve bununlada kalmayıp giriş için üstüne bastığında marş motorunun o güzel hırçın sesi (hoparlörleri açık tutun!) ve site içindesin yani arabanın içinde ve bu sadece başlangıç bunun site içinde ki efekt leri düşünemiyorum bile..........ve bu sadece tasarım bir de sitenin üyelerine sürprizi var o daha büyük bir şey onu sonra açıklıycam senden ricam bu siteyi herkeze yayman çünkü baya bi reklam almayı düşünüyoruz site geleceği için bu gerekli.....bye |
bravenet.com