Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3) |
| Author | Comment |
M.KETEN
IP: 81.214.142.141 Sep 2, 04 - 5:36 PM |
yeni web sitem
MERHABA ARKADAŞLAR YENİ WEB SITEM HIZMETE ACILMISTIR ISTE ADRESIM : mehmet_keten.sitemynet.com |
Bekir Kocaeren
IP: 81.215.152.35 Sep 3rd, 2004 - 4:09 PM |
abi web işine artık bende giriyorum baya iyi bir kapı buldum büyük geniş kapsamlı ve otodizaynı kendine rakip bile olamayacağı bir site yapılacak bu sitenin XXXgroup unda benim de parmağım var ve sitenin en güvendiği şey ise 2D-3D çizimcileri birleştiriyor ve üye olanlara çok büyük şeyler düşünülüyor bu site elle çizim yapanların acayip işine yarayacak şimdi hazırlık aşamasında ama türkiyenin 2D çizimcilerini dışarıya tanıttıracak bir site 1 ay falan var mış sitenin dizaynı ve kapsamı konusuyla çok ilgililer ve benim site dizaynında büyük emeğim olacak senin bu siteyi çok seveceğine eminim çünkü çok işine yarayacak bir süprizi var hatta süprizleri otodizaynın bütün 2D çizicileri oraya kayacak İZLEYİN görün ........bye |
M.KETEN
IP: 81.214.142.141 Sep 3rd, 2004 - 8:48 PM |
MERHABA BEKIR VALLA YAZDIKLARINI OKUYUNCA COK SEVINDIM INAN SON ZAMANLARDA EN COK SEVINDIGIM KONULARDAN BIRI OLDU INSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR BENIM GIBI DIGER ELLE CIZEN ARKADASLARIM ICINDE BU COK IYI OLUR SANIRIM HERKES BU KONUYA COK SEVINECEKTIR SANA BU KONUDA ELIMDEN GELEN HERTURLU YARDIMI YAPMAYA HAZIRIM SITE ACILDIGINDA BIZLERE DUYURURSAN COK SEVINIRIZ SITENI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM BASARILAR DILERIM . |
bravenet.com