Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3)

Author Comment    
M.KETEN

IP: 81.214.142.141

Sep 2, 04 - 5:36 PM
yeni web sitem

MERHABA ARKADAŞLAR YENİ WEB SITEM HIZMETE ACILMISTIR ISTE ADRESIM : mehmet_keten.sitemynet.com
Bekir Kocaeren

IP: 81.215.152.35

Sep 3rd, 2004 - 4:09 PM
Re: yeni web sitem

abi web işine artık bende giriyorum baya iyi bir kapı buldum büyük geniş kapsamlı ve otodizaynı kendine rakip bile olamayacağı bir site yapılacak bu sitenin XXXgroup unda benim de parmağım var ve sitenin en güvendiği şey ise 2D-3D çizimcileri birleştiriyor ve üye olanlara çok büyük şeyler düşünülüyor bu site elle çizim yapanların acayip işine yarayacak şimdi hazırlık aşamasında ama türkiyenin 2D çizimcilerini dışarıya tanıttıracak bir site 1 ay falan var mış sitenin dizaynı ve kapsamı konusuyla çok ilgililer
ve benim site dizaynında büyük emeğim olacak
senin bu siteyi çok seveceğine eminim çünkü çok işine yarayacak bir süprizi var hatta süprizleri otodizaynın
bütün 2D çizicileri oraya kayacak İZLEYİN görün
........bye
M.KETEN

IP: 81.214.142.141

Sep 3rd, 2004 - 8:48 PM
Re: yeni web sitem

MERHABA BEKIR VALLA YAZDIKLARINI OKUYUNCA COK SEVINDIM INAN SON ZAMANLARDA EN COK SEVINDIGIM KONULARDAN BIRI OLDU INSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR BENIM GIBI DIGER ELLE CIZEN ARKADASLARIM ICINDE BU COK IYI OLUR SANIRIM HERKES BU KONUYA COK SEVINECEKTIR SANA BU KONUDA ELIMDEN GELEN HERTURLU YARDIMI YAPMAYA HAZIRIM SITE ACILDIGINDA BIZLERE DUYURURSAN COK SEVINIRIZ SITENI SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM BASARILAR DILERIM .

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Counters & Site Stats   Email Forms   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com