Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2)

Author Comment    
Bekir Kocaeren

kocaeren@otodizayn.com

IP: 81.215.133.99

Aug 18, 04 - 2:59 PM
TOGAY YARDIM ET!!!!!

abi sağol ya
kusura bakma ama ben tam olarak anlayamadım yarışmaya (concours-design)kayıt oldum formlara falan bakabiliyorum.fakat okadar uğraşıp araba yaptım bunu ne zaman gönderecez onu bilmiyorum ağustos sonuna kadar göndermekmi lağzım
şimdimi bilemedim bana bi anlat şu işi
ha bide kaç resim yollayabiliriz jpeg formatında mı?
eeee sen ne yaptın gine döktürmüşündür senin çizimin baya güzeldi sen hangi programı kullanıyosun
kendine iyi bak ........bye
Togay Yuvanç

IP: 195.174.197.218

Sep 3rd, 2004 - 4:16 PM
Re: TOGAY YARDIM ET!!!!!

daha ekimin 15 ne kadar kimse araba gönderemiyor çalışmaları ekimin 15den itibaren kasımın 10 na kadar topluyorlar.bu arada yarışmya katılacak olanlar için arabaların başka bir yerde yayınlanmış olmaması şar vede pejoyla ilgili olacak anlarsınız ya üstünde pejonun logosu olacak.bu arada yarışma konusuda yakın gelecekte tasarlanabilecek bir araba.bu sefer olayı abartmamışlar.aslınabitarafla su kaçırsalardı adamla tepki olarak 7-9-11 gibi tek sayılı tekerlekleri olan arabalar yollıyacaktım ki caydırdılar heheheheh.neyse bu seneki yarışma konusu daha iyi.yada geçen senelerin deneyimi ile yarışma konusunu daha iyi açıklamışlar.
katılacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar.

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Counters & Site Stats   Online Photo Albums   Free Guestbooks   Free Web Tools 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com