Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2)

Author Comment    
Bekir Kocaeren

kocaeren@otodizayn.com

IP: 81.215.159.131

Aug 12, 04 - 12:04 PM
yarışma....

ya arkadaşlar benim anlamadığım yarışma ne zaman başlıyo.20 gün falan varmış galiba yani biz şimdi bu 20 gün içinde arabayı çizip göndericez 20 gün sonra oylamayamı giriyor bana bi anlatın ben pejo ya kayıt oldum şimdi araba tasarlamaya başladım.ha bide yaptığımız arabanın bir konusu falan mı var ona göre mi yapacaz bana yardım edin benim yarışmada arabam ilk 10'a girse yeter...
Togay Yuvanç

IP: 195.174.197.218

Aug 12th, 2004 - 12:48 PM
Re: yarışma....

yarışma eylülde başlıyor kasım başına kadar yada ekim ortasına kadar sürüyor daha öncekinide tembelliğimden kaçırmıştım ehehehehhehehe. bu sefer arabayı yaptım ama postalamayı unutursam daha komik olacak.elimde pejo olmayan bir pejomsu araba var. hehehehhe.neyse yarışmaya geri sayım koymuşlar hani önceden arabanı hazırlarsın 1-1.5 ay yarışma süresi boyuncada arabanı değiştirebilesin veya eklemelerde bulunabilirsin diye zaman vermişler.olay bu.

car design new forumlarına bakın orada daha detaylı analtılıyor bende orada gördüm yarışmayı.
ama site ingilizce istioy ona göre.

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Counters & Site Stats   Online Photo Albums   Free Web Hosting   Cheap Domains 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com