Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 5) |
| Author | Comment |
kadir araz
IP: 195.175.112.17 Aug 8, 04 - 4:38 PM |
yarışma konusu?
yaw arkadaslar ben bu yarismanin konusunu anlayamadim? konusuz bir tasarim mi istiyorlar yoksa ne? mesela gecen yarisma retro-futuristic konuluydu. hos kazanan ne peugeotu nede eskiyi andırıyordu ya neyse. konu yok mu acaba? |
Togay Yuvanç
IP: 195.174.197.218 Aug 9th, 2004 - 5:06 AM |
yarışmanın konusu sanırım gene retrofuturizm (ne biçim kelime bu yaw,neyse).siteye baktığım kadarıyla(birazda pejonun forumunda dolaştım).konuda bi değişiklik yok ama sanırım hala bir tema arıyolar nede olsa 20 günden fazla zaman var yarışmanın başlamasına.bu arada 3d çizim yapan yarışmayı kazanacak diye bir kural yok.geçen yarışmanın ilk onu arasında çok fazla el çizimi vardı hatta bide çok dandik bir hdri renderi vardı (hdri 3dsmax te bir render tarzı aslında başka programlardada var).yani renderın kalitesi birinci olmuyor herzaman.hoş ama arabayı satmak için gösteriş şart.bence yarışmaya katılın ben pejonun arabalarını çok sevmesemde (905 hariç,905 i severim) katılacam bakalım pejoya benzeyen bişeyler çizbiliyormuyuz.geçen yarışmanın birinci olan arabası pek eski lion a benzemiyodu ama sadece radyatör girişini liona benzetip ortadan motorlu bir araba yapmıştı.arabanın bir yeri pejoya benzesin yeter aslında asice davranıp gene pejoyla alakası olmayan arabalar gönderebilirim hani olurda akıllarına yatar tasarım çizgilerini değiştirirler.oldum olası arabadaki gülen yüz ifadesini sevmemişimdir pejonun(hava girişinden bahsediyorum).biraz garip ve yerici bir yazı oldu ama napalım.pejo hayranı değilimdir bide ferrariyi çok sevmem ama ferrariye saygım vardır 4 yıldır kimse elini bükemedi adamların helal valla.ama le mansta bu sene GM (chevrolet corvette c5-r) bitaraflarına tekmeyi bastı ya ona sevindim son 3 senedir GM 2- Ferrari 1 gidiyolar bakalım seneye ne olucak. |
M.KETEN
IP: 81.215.21.75 Aug 9th, 2004 - 3:08 PM |
MERHABA ARKADASLAR BEN ZATEN OLDUM OLASI SEVMEM PEJOYU VE PEJONUN TASARIM YARISMASINI GECEN SENE OLMASI LAZIM YALAN SOYLEMIYIM INTERNETTE HATTA CARDESIGNDE VARDI 1. OLAN TASARIM SANIRIM 3 DE PROGRAMINDA CIZMIS BENCE HIC IYI DEGILDI NASIL 1.OLMUS HAYRET NEYSE KONUYA GELINCE RETRO BENCE PEK YARATICILIK DENEMEZ ZATEN VAR OLAN BIR MODELI BIRAZ DAHA GUNUMUZE UYGUN HALE GETIRIYORLAR ZATEN GECENLERDE BIR TARTISMA VARDI NTV KANALINDA RETRO DIZAYNI SAVUNANLAR VE SEVMEYENLER ARASINDA SEVMEYENLER ARASINDA FERRARI VARDI FRANSIZLARA YARATICI OLAMAYAN FIRMALAR RETRO DIZAYN YONTEMINE BAS VURUYOR DEMIS . YARISMAYA KATILAN ARKADASLARA BASARILAR DILERIM TOGAY YUVANC INSANLLAH KAZANIRSIN ULKEMIZ ADINA GURUR DUYARIZ HAYDI RASTGELE
|
Bekir Kocaeren
IP: 81.215.159.131 Aug 12th, 2004 - 12:21 PM |
retro-futuristic ne abi.....!!!! |
Togay Yuvanç
IP: 195.174.197.218 Aug 12th, 2004 - 12:40 PM |
retro eski birşeyi yeni çizgilerle yeniden yaratmak olsa gerek.futuristikte isminden belli geleceğe yönelik. ikisi birleşince zırva bişey çıkıyo ortaya sevmediğim ve bi türlü sevemediğim bir laf retro-futuristic. sözlükten baktım : önceki olayı(yapıyı,tasarımı,olguyu ...vs) da içine alan mış. neyse sonuçta garip bir söz bilmi bu sözü bi türlü sevemiyorum. |
bravenet.com