<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
Bekir Kocaeren
IP: 81.215.146.110 Jul 26, 04 - 3:59 PM |
yav hepinizin gözü korkmuş...!!
ya bu siteye 3d dizayn gönderenlerin pejo ya girmesi daha hayırlı olur bu sitede kaç kişi var ki zaten bi ben 3d max de çiziyorum arabaları bide sanırsam tolga 3d kullanıyor aklımda bunlar bir kaçkişi daha olabilir ama azınlıkta ya benim bi smart TOXİC vardı o manyak arabaydı bana göre amasizin değerlendirmeniz neydi ben oy aatamkadım net bozuktu hafta dizaynı seçilememiş çok üzüldüm benim bir tane var oda VW gurbaa volvo da güzel aslında oy atarsanız sevinirim...bye |
M.KETEN
IP: 81.215.51.141 Jul 26th, 2004 - 5:10 PM |
BEKIRCIM SITEDE SENINDE DEDIGIN GIBI BIR ELIN PARMAKLARINI GECMEYECEK KADAR 3D PROGRAMINDA CIZEN VAR BU YARISMAYA SIZLERIN YANI SEN TOGAY BILDIGIM KADARIYLA BIRDE ELNUR BABAYEV VAR BIRDE DERAN TURAN VAR AMA ODA OTOBUS DIZAYNLARIYLA UGRASIYOR GALIBA .KISACA SIZLERIN KATILMASI COK DAHA MANTIKLI VE GUZEL OLUR AMA NE KADAR IYI DIZAYNLARIMIZ OLSA BILE ONLARLA (AVRUPA) ILE ARAMIZDA BUYUK OLMASADA BELLI BIR FARK OLDUGU KESIN BUNUDA GOZ ARDI EDEMEYIZ DEGILMI. YARISMAYA KATILACAK OLAN ARKADASLARIMA BASARILAR DILERIM . |
bravenet.com