Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 8)

Author Comment    
Bekir KOCAEREN

kocaeren@otodizayn.com

IP: 81.215.133.47

Jul 24, 04 - 12:57 PM
hey millet peugeot 2004'e kimler katılıyoo!

ben 2 sene önceki peugeot 2002'ye yaptığım arabayı yetiştiremedim ve 2sene bu yarışmayı bekledim kendimi eve kapatıp gece gündüz demeyip manyak birşeyler tasarlamalıyım...gireceklere şimdiden söyleyim adamlar bayaa aşmış bir şekilde girecekler
hadi kolay gelsin...bye
M.KETEN

IP: 81.215.5.29

Jul 24th, 2004 - 8:50 PM
Re: hey millet peugeot 2004'e kimler katılıyoo!

EWET BEKIR DEDIGIN GIBI ADAMLAR BAYA ASMIS BIR SEKILDE GIRECEKLER ISTE BU YUZDEN BENDE KATILMAYI DUSUNMUYORUM CUNKI BENIM O KENDINI ASMIS ADAMLARIN YANINDA HIC MI HIC SANSIM YOK SANA VE DIGER KATILAN ARKADASLARA BASARILAR DILERIM AYRICA SON GONDERDIGIN TIR DIZAYNIN GUZEL .
Togay Yuvanç

IP: 195.174.197.218

Jul 25th, 2004 - 8:03 PM

söylediklerin sanırım doğru.2 sene önce çizim programlarını kullanmaya başlayanlar şimdi baya aşmış durumda.ama neden olmasın pejo (peugeot hehehehe)ya benzeyen (tasarım hatları bakımından) bir araba tasarlarsam neden olmasın.bu kafayla pejonun hatlarına yakın bir araba modelleyemem ya heheheh neyse.
Togay Yuvanç

IP: 195.174.197.218

Jul 25th, 2004 - 8:07 PM

bu arada neden olmasın lafını ne kadar çok kullanmışım.ayıp bana daha cümle kurmayı bile bilmiyorum heheheheh.neyse
cihanT

IP: 81.212.14.135

Jul 26th, 2004 - 3:47 AM

Duyruyu ilk gördüğümde birden heveslendim.Ama sonra gerçeğinden ayırt edilemeyecek 3D tasarımlar yapan tasarımcıların,onların inanılmaz maddi gelirlerinin ve bu iş için ayırdıkları bütçelerinin karşısında iki tane "dandik" çizimden,bilgisayarda "eften püften"kalan yaklaşık 150 tasarımdan ki örneklerini buralarda görebilirsiniz; hiç mi hiç umudum yok! Katılacak arkadaşlara başarılar.(Bu arada önceki yarışmaya ülkemizden rekor seviyede tasarım gönderilmesi belki teselli eder benim gibi düşünenleri)
cihanT

IP: 81.212.14.135

Jul 26th, 2004 - 3:50 AM

Anlatımda bir hata yapmışım! Burda Dandik'ten ve "eften püften 150 tasarım"dan kastım tamamen kendi tasarımlarım.Yanlış Anlamayın yani...
Berkay Özışık

IP: 81.213.191.171

Jul 26th, 2004 - 10:30 AM

Selam! Kendime inanamiyorum arkadaslar. Sayfada sadece tek bir dizaynim var ve haliyle simdi ne desem bu kim yaw? ne cizersin ki fln diyeceksiniz. sizlerin mesajlarini takip ediyorum ve görüyorumki cogu arkadas okullarina devam ediyor yada dizayn uzerine bir isleri var. Bu yüzden olsa gerek bu is icin bir miktar vakitleri var. Fakat ben bir türlü yeni tasarimlarimi sayfaya eklemek icin vakit bulamadim. Keza pej tasarim yarismasi icin de hayli istahliyim ve hayalgücüme guveniyorum ama 1-zaman bulamama 2-cihan in dedigi gibi 3D bilgisayar cizimleri karsisinda el cizimlerimin ne kadar ilgi cekecegi konulari beni karamsarliga düsürüyor. Neyse amma uzun yazdim herkese bol ilhamli cizimler
Berkay Özışık

IP: 81.213.191.171

Jul 26th, 2004 - 10:34 AM

mesajimin 6.satirinda "pejo" yazmaya calistim ama noolmus o öyle?

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Online Photo Albums   Free Web Tools   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com