Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 3)

Author Comment    
cihanT

cihantiftik@otodizayn.com

IP: 81.212.15.81

Jul 7, 04 - 5:42 PM
Marker

Merhabalar!
Arkadaşlar Ankara'da yeni dizaynlarım için MARKER bulabileceğim bir yer var mıdır? Tasarımlarımı elde yapıp daha sonra bilgisayarda Photoshopla elden geçiriyorum. Ama artık tekniği biraz değiştirmeye karar verdim umarım yardımcı olursunuz.İYİ TASARIMLAR
M.KETEN

IP: 81.215.24.49

Jul 7th, 2004 - 8:29 PM
Re: Marker

MERHABA CIHAN ANKARADA MARKER BULABILECEGIN BIR YER VAR BEN GECEN SENE BI ARA GIDIP ARASTIRMISTIM KIZILAY SAKARYA CADDESINDE BIR KIRTASIYE VAR AMA YERINI TAM OLARAK HATIRLAMIYORUM SANIRIM MC DONALTSIN BIR ALTINDAKI SOKAGIN HEMEN GIRISINDE BIR KIRTASIYE OLMASI LAZIM TABI KAPANMADIYSA ORADA OLMASI LAZIM YANILMIYORSAM MARKERLER BIRAZ PAHALI GECEN SENE TANESI 9 MILYON CIVARIYDI ZATEN SAKARYADA 2 YADA 3 TANE BUYUK KIRTASIYE VAR KIME SORSAN YERINI TARIF EDER ISTERSEN BIR AKSAM USTU IS CIKISI BERABER GIDEBILIRIZ KIZILAY METROSUNUN SAKARYA CADDESI CIKISINDA BULUSALIM ISTERSEN ORADAN BERABER GIDELIM SENCE NASIL OLUR EGER OLUR DERSEN TELEFONLA ONCEDEN KONUSUR GIDERIZ OLUR DERSEN TELEFONUMU YAZARIM HOSCAKAL GORUSMEK UZERE
cihanT

IP: 81.212.15.41

Jul 8th, 2004 - 3:51 PM
Re: Marker

Çok sağol Mehmet abi.Bir ara gidip dolaşmam lazım nerde ne var diye. Eğer tatile gitmezsem bu ay beraber gideriz.İYİ TASARIMLAR

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Free Blogs   Cheap Domains   Free Guestbooks   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com