Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 4)

Author Comment    
Berkay Özışık

berkaydavut@otodesign.com

IP: 81.213.184.69

Jun 25, 04 - 12:24 PM
Merhaba..!

Merhaba arkadaşlar..

İlk tasarımımı henüz dün yolladim. Devamının geleceğinden kuşkunuz olmasın. Bu işi ileride profesyonel olarak kaçımız yapar bilemiyorum ama bu tasarım işi de bir gönül verme meselesi bence. Ben çizerken, olmayanı yapıyorum düşüncesi içindeyken, bambaşka alemlere gidiyorum. İleride işim mi olur yoksa hobi olarak mi kalır bilmiyorum ama şu sol elimin kağıda döktüklerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Hepimizin yolu açık olsun..
M.KETEN

IP: 81.215.30.185

Jun 25th, 2004 - 7:59 PM
Re: Merhaba..!

MERHABA BERKAY ARAMIZA HOS GELDIN DIYORUM DIZAYNIN GUZEL BEGENDIM DOGRUSU BENDE SAG ELLE CIZIYORUM BEN DE BU ISI BIR HOBI OLARAK YANI AMATOR OLARAK YAPIYORUM BU ISTEN HERHANGI BIR KAZANCIM YOK BEKLEMIYORUMDA ZATEN YAS 28 BU YASTAN SONRA OKUYUP BIR YERDE CALISACAK DEGILIM ZATEN BENDEN COK COK DAHA IYI CIZENLER VAR NEYSE TEKRAR HOSGELDIN DIYORUM BASARILAR DILERIM
Berkay Özışık

IP: 81.213.190.43

Jun 28th, 2004 - 11:09 AM

Merhaba Mehmet. Mesajın ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bak, benim de yaşım 27 ama hiçbir zaman çok geç değildir diyorum. Ben ünv.den mezun olduktan sonra hemen les sınavına başvurdum. Amacım endüstriyel tasarım bölümünde yüksek yapıp bu işlere balıklama dalmaktı. Ama kısmet herhalde ki o sıra bir işe girdim ve yurtdışına gitmem gerektiğinden les falan hepsi unutuldu gitti. Fakat hala içimde uktedir tasarımcılık. Benim için de bu işi bir meslek edinmek hayli zor gözüküyor ama o heyecanı ısrarla içimde taşıyorum. Ben senin çizimlerini hiçte kötü bulmadim. Çok az çizgi kullanıyorsun ama silüet ortada. Yani senin kafandaki şekli ben kağıdında görebiliyorum. Aynen beste gibi. Beste yapılır ama hamdır basittir. Sonra düzenleme(aranjman) gelir. Tasarımcının işi o "ilk"i ortaya cıkarmaktır zaten bence. Sonra üzerinde istediğin kadar oyna. Sana iyi çizimler diliyorum
M.KETEN

IP: 81.215.28.2

Jun 29th, 2004 - 8:14 PM

BU KONUDA SENINLE FIKIRLERIMIZ AYNI BENIM AMACIMDA ZATEN SENIN DEDIGIN GIBI O ILK SILUETI ORTAYA CIKARMAK GERISI ZATEN KENDILIGINDEN GELIYOR TESEKKUR EDERIM BASARILAR DILERIM

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Online Photo Albums   Free Guestbooks   Cheap Domains   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com