Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
ukaragun
IP: 195.175.215.49 May 31, 04 - 1:48 AM |
renklendirme?
arkadaslar mrb,son gönderdiğim tasarım olan vw ccr-2 dizaynımı renklendirme yapmadan yalın halde bıraktım,eğer ben bunu renklendiririm boyarım diyen varsa seve seve tasarımımı jpeg dosya olarak mail gönderebilirim(büyük ebatlarda).. herkese iyi çalışmalar
|
M.KETEN
IP: 81.215.3.59 May 31st, 2004 - 7:45 PM |
VALLA UMUT KUSURA BAKMA KONUYLA ALAKASI YOK AMA BEN SU KONUYA DEGINMEK ISTIYORUM GERCI DAHA ONCEDE DEFALARCA KONUSTUK AMA BI SEY DEGISMEDI HAFTANIN DIZAYNI OYLAMASI HAKKINDA BEN HEMEN HEMEN 2 YADA 3 GUNDE BIR DIZAYN GONDERIYORUM AMA BUNLAR HAFTANIN DIZAYNI OYLAMASI SAYESINDE 1VEYA BILEMEDIN 2 GUN ICERISINDE KAYBOLUYOR BU SEN VE DIGER ARKADASLAR VE DIZAYNLARI ICIN GECERLI AMA HAFTANIN DIZAYNI OYLAMASI YERINE DESIGNER SPACEDE OLDUGU GIBI GUNLUK DIZAYN GONDERENLER ARASINDA BIR OYLAMA YAPILIP 1.2.VE 3.BELIRLENSE BOYLECE KIM DAHA GUZEL DIZAYN GONDERIRSE O 1..2.VEYA 3. OLSA VE BOYLECE BIZIM DIZAYNLARDA BI YERDE BOSA GITMESE YANI BU BIZIM ICIN BIR ODUL NITELIGINDE OLUR KESKE BOYLE OLSA NEDERSINIZ ?? |
bravenet.com