Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 5)

Author Comment    
E. Engin Dağtekin

IP: 81.215.94.30

May 26, 04 - 9:04 PM
Umut Karagün Tebrik Ederim !

Umut Hocam Yeni Yolladığın VW Baya Hoşuma Gitti ... Model Olarak Zaten Sağlam, Denicek Bişey Yok Fakat Bu Marker'la Boyama Konusunda Bana Baya Bişeyi Açıkladı Diyebilirim ... Gerçi Dikkat Ediyorumda Sırf Burda Diil, herkesin Marker'la Yaptıkları En Güzel Resimler Hep Gri Tonlarda Oluyo Nedense, Yani Gri Ton sayısı Fazla Olduğundan mı ??? Acaba Diğer Renklerdede Bu Kadar Gerçekçi Geçişler Yapma imkanı Yokmu ???

Görüşmek Üzere, İyi Tasarımlar ...
ukaragun

IP: 195.175.215.32

May 27th, 2004 - 12:34 AM
teşekkürler ...

yorumun için teşekkür ederim, aslında çok yeni olmayan bir tasarımdı bu paylaşmamıştım ve biraz araya sıkışmış gibi olmuştu,dergi için kenara ayırmıştım fakat sonra vazgeçtim ve siteye gönderdim.galiba senin dediğin gibi gri tonlarında geçiş yapmak daha kolay oluyor ve ayrıca elimde de pek fazla renk seçeneği yok,gri dışında açıkçası çok çalışmadım ama aynı yöntemle diğer renklerde de tonlama yapmak mümkün olur bence,denemek lazım
burda bi konuya tekrar döneceğim belki ama otohaber dergisi artık benim için bitmiştir,hele ki bu haftaki tasarımları gördükten sonra iyice değerini yitirdi benim için,aşağı yukarı 90 yılından beri herhafta aralıksız aldığım ve hiçbir sayısını atmadan biriktirdiğim bu dergiyi son alışım oldu sanıyorum.hoşcakal otohaber...
bu arada cardesignnews.com portfolios sayfasındaki bana ait bölümü güncelliyorum,son marker ve kuru boya çalışmalarım başta olmak üzere,yakında siteye de göndereceğim superfive turk modeliyle birlikte 3d olarak tasarladığım yeni modelleri de ekleyeceğim,herkese iyi çalışmalar
M.KETEN

IP: 81.215.24.44

May 27th, 2004 - 9:25 PM
Re: Umut Karagün Tebrik Ederim !

MERHABA UMUT DIGER KONULAR HARICINDE OTOHABER KONUSUNDAN BAHSETMEK ISTIYORUM BENDE HEMEN HEMEN ILK CIKTIGI GUNDEN BU YANA OTOHABER DERGISINI TAKIP EDIYORUM HER SAYISINI ALMASAMDA BAYILERDEN EN AZINDA HER HAFTA DERGININ ICERIGINI VE KONULARINI TAKIP EDIYORUM TAMAM DIZAYN YARISMASI IYI OLMAYABILIR AMA BENCE OTOHABER GENEDE IYI BIR DERGI BI KAC HAFTA KOTU GITTI DIYE BU YORUMU YAPMA BENCE HERKESIN COK BUYUK FIRMALARIN BILE HATALARI OLABILIR TAMAM SENINDE HAKLI OLDUGUN YERLER VAR AMA BIZ GENEDE ALMAYA EN AZINDAN ALMASAK BILE TAKIP ETMEYE DEVAM EDELIM BU ARADA KADIR ARAZ CEM KARTAL VE TOGAY YUVANC ARKADASLARIMDA PEK SES CIKMIYOR NERELERDELER ACABA TESEKKUR EDERIM .
ukaragun

IP: 195.175.215.27

May 27th, 2004 - 10:22 PM
mehmet ;

mehmet bu birden verilmiş bi karar değil,ben dedğim gibi çok uzun zamadır her hafta bu dergiyi takip ediyorum ve emin ol bayiye gittiğim herseferinde otohaber ve autoshow un kapak konularına bakıyorum aşağı yukarı hep aynıydı bugüne kadar ve aynı fiyattan satılan bu iki dergi arasında seçimimi hep otohaberden yana kullanıyordum ancak bundan sonra yine kapak konularına bakacağım ve farklılık yoksa autoshow u tercih edeceğim,bu sadece tasarım yarışmasıyla alakalı bişey değil , testlere ve karşılaştırmalara baktığımda hep taraflı yorumlar görüyorum mesela bu hafta scenic ile verso karşılaştırması vardı, scenic in 1.6 lt dynamique modeli ile(yani baz versiyonun bir üst modeli)(toplam 4 donanım mevcut) versonun en üst versiyonu karşılaştırılyordu, yani donannımları eşit değil ve sonuç yazısında versonun pahalı olduğunu belirtiyordu,ve bunun yanında scenic için zengin donanım yazıyordu,iyi tamam scenic zengin donanıma sahip ama bu pack exectuvi veya techno ile zengin oluyor ee ozamanda fiyat oluyor 2 katı.bu ne şimdi? nasıl bir sonuç nasıl bir kıyaslama???
kadir araz

IP: 81.212.212.200

May 28th, 2004 - 2:40 AM
Re: Umut Karagün Tebrik Ederim !

yaw arkadaşlar bu ne. savaş arkadaşımın tasarimini gördüm. çenem yere ulaştı. şu anda onu toplamakla meşkulüm. işte tasarım, işte çizim, işte perspektif ,işte boyama ve son olarak işte TÜRK dedirtebilecek bir şey bu. savaşçım. tebrik ederim. mükemmelsin. helal olsun. nasıl çizdin bunları yaw. sezar barba sol üst görünüş. bayıldım doğrusu. eline sağlık.

otohaber dergisine gelince. ben yine söylediğim gibi türk dergilerinden se genelde otomobil ve tasarım için yabancı yayınları takip ediyorum. umut unda söylediği gibi. tarafsızlık senelerdir yok. bu konuda yabancı yayınlar daha iyi. (her nekadar genelde ulaşamasamda...) biraz masraflı oluyor. ama bence deyiyor. hem içerik hem tasarım(dergi açısından) hem güncellik konusunda oldukça iyiler. yerinizde olsam onları denerdim. en azından ayda bir yabancı dergi alın. inceleyin. okuyun.

yarışma konusunda da dediğim gibi. bu nasıl yarışmadır ki? elemeyi yazı işleri yapıyor. hehe. ulan bari ajanstaki hizmetliye falan yaptırsaydınız. eminimki o daha iyilerini seçerdi. garip. çok garip bir ülkede yaşıyoruz. arada savaş gibi umut gibi, mehmet abi gibi, togay ve diğerleri gibi insanlar çıkıyorda biraz olsun rahatlıyoruz.

bu arada ortak tasarım için uğraşıyoruz.(ali ve ben) yakında yeni birşeyler çıkarabiliriz. hayırlısı bakalım. neyse kendinize iyi bakın. benden bu kadar. tasarımlarınıza iyi bakın. saygılarımla. kadir araz.

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Cheap Domains   Web Calendars   Free Web Hosting   Free Blogs 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com