<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
Erdem BATIRBEK
IP: 195.174.227.178 May 23, 04 - 1:28 PM |
Dağtekin'e Phatosh
Engin, turkautodesign'deki fotoşap muhabbetinin son mesajın bozuk olduğu için hiç birşey anlayamadım bir daha yazar mısın?
|
Engin D.
IP: 81.215.85.166 May 23rd, 2004 - 8:02 PM |
Ehehe, Yapma be hocam, Aslında O Kadar Merak Edilecek Bi Mesaj Değildi ama Mesajın Orjinali Şu Şekildedir:Hocam Çok saol Baya Bi Dökümlü anlatmışsın Fakat işin ilginci Bunların Çoğunu Daha öneceden Yapıyor olmam, Mesela Dediğin Seçme Yöntemi Gerçekten Çok iyi iş Görür ve Bunu Uzun Zamandır yaparım, Ama Sana Önceden Sorduğum Gibi Brush Özellilerinde Darken/Lighten Gibi Seçenekleri Araştırmak Aklıma Gelmemişti, Sadece Render'den Işık Filtrelerini Kullanmıştım Bu Zamana Kadar, Yardımlarından ve Bu Ufak Detayları Hatırlatmandan Dolayı Teşekkür ederim, Yeni Çalışmalarım/ Çalışmalarınla Bereber Görüşmek üzere ... Demişim... Neyse Bu Hakkında Sonradan Detaylı Konuşalım derim, Tekrar görüşmek Üzere Dostum ...
|
bravenet.com