Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
UKARAGUN
IP: 195.155.80.26 May 13, 04 - 11:03 AM |
yeni..
herkese merhaba,yoðun günlerden sonra nihayet fýrsat bulabildim,bir kaç gün önce çizdiðim bir cabrio modelini de siteye gönderdim bu arada,umarým beðenirsiniz,þu günlerde boya tekniði ve de super beþli gibi bir olay gündemde galiba.boya konusunda ben genelde kuru boyayý tercih ediyorum kalem-kaðýt çizimlerinde.VW CCR cabrio tasarýmýmý da kuru boya ile boyadým,oldukça basit olduðunu düþündüðüm bir teknik bence.yani pratik ve maddi sýkýntý yaratmayacak bir teknik diyelim en iyisi. super beþlinin ortak tasarýmý konusunda daha önce de yorumlar yapmýþtýk ama birkaç þey daha söylemek istiyorum.bir iki hafta oldu sanýrým,3d bir modelleme yapýyordum araç bitti bitecek derken aklýma bu ortak tasarým düþüncesi geldi ve yaptýðým çizgilerin(özellikle bir noktasý)bu yönde olabileceðini düþündüm.bu 3d bilgisayar çizimi tasarýmýmý önümüzdeki hafta 3 farklý dýþ donaným ile siteye göndereceðim.herkese iyi çalýþmalar,
|
E: Engin Dağtekin
IP: 81.215.84.167 May 16th, 2004 - 8:35 AM |
Yeni Gönderdiğin Tasarım Benim Hoşuma Gitti ... Açıkçası Kuruboya Maddi Sıkıntısı En Az Olan Teknik Tabii Ama Bazen Sadece Kuruboya Çok Uğraştırabiliyo, Işıklandırma Hakkında Bilgi Edinmeme rağmen Otomobiller Üzerinde Rahatça Fazla Uygulayamadım ama Bu Sorunu Şu Şekilde Birza Aştım Sanırım, Geniş Plan Ayrımları için Marker, ince Detaylar için Kuruboya Daha Kullanışlı Oldu Benim için ...
|
bravenet.com