Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 6)

Author Comment    
E. Engin Dağtekin

IP: 81.215.85.64

May 8, 04 - 12:48 AM
Marker Serisi Başladı !

Herkese Selam ... Bildiğiniz Gibi Bu Aralar Kendimi Renklendirme Konusunda Geliştirmeye Çalışıyorum, En Son Denediğim ve Açıkçası Çok ta Hoşlandığım teknik Marker oldu ... Size Kelimenin Tam Anlamıyla Özgürlüğünüzü veriyo diyebilirim ... Tabi Dikkatli Olmak Şartıyla ...

yaklaşık iki haftadır kullanmaya başladım ve çok denemem oldu ... yavaş yavaş iyi şeyler çıkarmaya başladım ve şu an bir tanesini yollamış bulunmaktayım, Sizden Ricam Tasarımlar Hakkında görüşlerinizi Belirtmeniz ve Özellikle Perspektif, Işıklandırma gibi temel kavramlarda gördüğünüz yanlışlarımı söyleyip kendimi geliştirmem için yardımcı olmanızdır ... Markerların Devamı Gelecek, Tabii ki Bu Arada Photoshop'u da unutmadım, zamanım Olduğunda bilgisayarda yapılmış örneklerimi de göreceksiniz ... yenilerini yolladığım zamanlarda Beni Bu Başlık Altında eleştirmeye Devam Ederseniz Sevinirim ...

Görüşmek Üzere Herkese Zevkli Çizimler ...
MEHMET KETEN

IP: 81.215.23.209

May 10th, 2004 - 8:28 PM
Re: Marker Serisi Başladı !

MERHABA ENGIN ONCELIKLE BELIRTMEK ISTERIMKI MARKER KULLANIMIN GUZEL AMA BIRAZ DAHA PERSPEKTIF CALISMALARINA OZEN GOSTERMEN LAZIM YANLIS ANLAMA BU SADECE BENIM YORUMUM BU ARADA BENDE PHOTOSHOP YERINE ARCSOFTH PHOTOIMPRESSION 3.0 KULLANIYORUM VE SANIRIM DIKKAT ETMISSINDIR SON 3 DIZAYNIMI BU PROGRAMDA BOYAYIP GONDERDIM SENCE NASIL ? SENIN BANA YORUMLARINIDA BEKLIYORUM VE CALISMALARINDA BASARILAR DILIYORUM
E. Engin Dağtekin

IP: 81.215.80.174

May 11th, 2004 - 8:42 AM

Görüşlerin için Saol Mehmet Abi, Bana Göre Burdaki Baştan Beri Gelişmene Baktığımda Perspektif Konusunda En Tecrübeli isim Sensin, Görüşünü Dikkate Almam Gerekiyo, ilginçtir, Genelde Bana Söylenende Bu, Aslında Sorun Olduğundan Diil Ama Hep Farklı açılardan Çizmemi Söylerler Bana, Genelde Aynı Açıdan Çizdiğim için Heralde, Neyse, Bunu Düzeltmem Gerekiyo ...

Dediğim gibi Siteyi Uzun Zamandır Takip Ediyorum, Senin Çalışmalarına Baktığımda Açıkçası Söylenecek iki şey var, Az ve Öz !!! Yani Az Çizgi Kullanıyosun, Ama Bunlarlada Yeterli Şekilde ifade Edebiliyosun ... Renklendirme olayına Girmende iyi, Bu Aşamada Sana Tavsiyem, Planları Tek Renkle Diilde Aynı Rengin Açık veya Koyu Tonlarıyla ışıklandırmayı denemen olacaktır ... Bu ışıklandırmanın detaylarını Özellikle Tonlamayla ilgili Bir veya iki Resim Kitabı alarak Öğrenmen iyi olur (ilk Başta Bende Öyle Yapmıştım) ...

Hafta Sonu Yeni Çalışmalarla Görüşmek Üzere ...
MEHMET KETEN

IP: 81.215.23.209

May 12th, 2004 - 9:41 PM

MERHABA ENGIN BENIM DIZAYNLARI BEGENDIGIN ICIN TESEKKUR EDERIM TABI BENDE EN BASTA BELKI GORMUSSUNDUR CIZDIGIM DIZAYNLARDA PEK OYLE PERSPEKTIF FALAN IYI CIZEMIYORDUM MESELA HANGI ACIDAN BAKILINCA NASIL GOZUKUR GIBI AMA YAVAS YAVAS BUNU DUZELTTIGIME INANIYORUM VE SU AN DIZAYNLARIMI 5 DEGISIK ACIDAN CIZEBILIYORUM (KENDIMI OVMEK ICIN SOYLEMIYORUM YANLIS ANLASILMASIN)TABI BUNLAR ZAMANLA OLAN SEYLER BEN COCUKLUGUMDAN BERI OTOMOBIL CIZIYORUM AMA SON 7 AYDIR DAHA SIK ILGILENIYORUM YANI BUNLAR ZAMANLA OLAN SEYLER GERCI BU IS ICIN BIRAZ YASLI SAYILIRIM HATTA BAYA YASLI SOYLE BI BAKTIMDA SITEDE BENDEN DAHA BUYUK YOK YANI EN YASLI BENIM NEYSE ZATEN AMTOR OLARAK CIZIYORUM PERSPEKTIF KONUSUNDA SANA SOYLE DE YARDIMCI OLABILIRIM ENGIN HAFTALIK OTOMOBIL DERGILERI VAR OTOHABER FALAN BUTUR DERGILERI ALIP ORADAKI ARABA RESIMLERINDEN YARARLANABILIRSIN KESINLIKLE KOPYA CEKMEK DEGIL SADECE NASIL DURDUKLARINA BAKABILIRSIN ACILARINA GOLGE OLAYLARINA VS GIBI BEN OYLE YAPMISTIM BAYA ISE YARIYOR BIRAZ FAZLA KONUSTUM HADI RASTGELE
Cihan Tiftik

IP: 81.212.15.147

May 13th, 2004 - 11:46 PM

Selamlar!Marker kullanımı konusunda birkaç görüş bildirmek istedim.Sevgili Engin;bu tasarımın gerçekten güzel.Ancak bir kaç ufak hatası var ki onları da düzeltip kendini daha da gelişticeğinden hiç mi hiç şüphem yok.Kendine güvenerek bu süreci hızlandırabilirsin. Unutma ki kimse mükemmel değildir.Benzer hatalar Dünya otomotiv devlerinden Ferrari'nin çizimlerinde bile var.Ama adamlar için sorun değil.Senin için de değil tabi.Eminim ki çok yakın gelecekte mükemmel dizaynlar yapacaksın.Yanlış anlama bu da çok güzel ama unutma ki her zaman daha iyisi için çalışmak gerekir.MUTLU TASARIMLAR!
E: Engin Dağtekin

IP: 81.215.84.167

May 16th, 2004 - 8:29 AM

Görüşlerin için Teşekkür Cihan ... Dediğin Gibi Tabiiki Gittikçe Gelişecek ... Bu Arada Yeni Yolladığım Tasarımda, Kuruboya ve Marker Karışık Kullandım, Açıkçası Bana Baya Faydası Oldu, Benim Gibi Marker'a Başlamak isteyenlere Duyrulur ...

Yeni Tasarım Hakkında Düşünceleriniz ???

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Online Photo Albums   Free Guestbooks   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com