Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
MEHMET KETEN
IP: 81.215.23.209 May 5, 04 - 11:57 AM |
ILK BILGISAYAR PROGRAMINDAKI RENKLENDIRMEM
MERHABA ARKADASLAR BUGUN ILK KEZ BILGISAYAR PROGRAMINDA RENKLENDIRDIGIM BI DIZAYNIMI GONDERMIS BULUNUYORUM SIZCE NASIL? AYRICA UMUT KARAGUNE DE COK TESEKKUR EDERIM UMUT BU BIZIM ARKADASIN YENI ACTIGI CAFEDEKI BIR FOTOGRAF PROGRAMI DAHA COK FOTOGRAFCILARIN ISINE YARIYOR BIZIM ARKADAS BI KAC GUN ONCE BANA BU PROGRAMDA RENKLEMDIRME YAPABILECEGIMI SOYLEDI BI KAC GUN DENEDIM BIRAZ BISEYLER YAPMAYA CALISTIM VE DUN AKSAM ORTAYA BU DIZAYN CIKTI TAMAMEN RENKLERDIRMESI BANA AIT BAKALIM GERISI GELECEK INSALLAH .TESEKKUR EDERIM |
umut karagün
IP: 195.155.80.26 May 5th, 2004 - 5:16 PM |
mehmet ilkleri devam ettirmek istedim ve þuan siteye benim için bir ilk olan(3d olarak) bir modeli gönderdim.yalnýz þimdiden söylemek isterim ki bu sadece bir anda düþünülerek neden olmasýn bir tane de ben çizeyim düþüncesinden ortaya çýktý.iyi veya kötü yönde tüm yorumlarýnýzý bekliyorum.herkese iyi çalýþmalar. |
bravenet.com