<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 4) |
| Author | Comment |
CK
IP: 193.255.82.239 May 5, 04 - 9:33 AM |
SUPETR FIVE Geliyoooo!...
Super besli arkadaslar ana fikrimizi basarıyla tasıyabilecek bvi tasarımım oldugunu solemistim onun uzerine yogunlasıcam en gec p.tesi yollarım yanlız ben bide 4x4 ekleyelim derim saydıgımız ozelliklere ek olarak sizce de olur mu?... |
MEHMET KETEN
IP: 81.215.23.209 May 5th, 2004 - 11:59 AM |
BEKLIYORUZ MERAKLA CEM KARDES HADI GAZAMIZ MUBAREK OLSUN MUHTESEM BESLI OLARAK
|
CK
IP: 193.255.82.239 May 12th, 2004 - 11:52 AM |
sizlerden cok ozur diliyorum yetistiremedim ama bu bes kisilik bi calısma ise neden mehmet abiyle ben ugrasıyoz digerleri nerede!?... |
MEHMET KETEN
IP: 81.215.23.209 May 12th, 2004 - 4:34 PM |
VALLA CEM KARDES ORTAK DIZAYN ICIN HENUZ SOMUT BIR ADIM ATAMADIK AMA DIGER 3 KISININ BU ARA ISLERI YOGUN GALIBA KADIR ARAZ ARKADASIM BI KAC GUNDUR ANKARADA VE DUN BENIM YANIMA GELDI KENDISIYLE TANISIP GORUSTUK SAGOLSUN COK IYI BIR ARKADAS KENDISINI COK SEVDIM DOGRUSU TEKRAR COK TESEKKUR EDIYORUM SEVGILI KADIR ARAZ ARKADASIMA BENI DUSUNUP ZIYARETE GELDIGI ICIN INSALLAH EN YAKIN ZAMANDA YINE GELIR TOGAY VE UMUTUNDA BU ARA ISLERI VAR GALIBA NEYSE BI KAC GUNE KADAR BISEYLER OLACAK GALIBA SEN ORTAYA BIR FIKIR AT BAKALIM CEM ARKADASIM BEN ONA GORE KENDIMDEN BI KAC CIZGI KATIP GONDERRIM SITEYE ONA GORE DIGER ARKADASLARDA BI SEYLER CIZER HADI BAKALIM RASTGELE
|
bravenet.com