Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
umut karagün
IP: 195.155.80.26 May 5, 04 - 8:32 AM |
bravo mehmet
mehmet bugün siteye girince þaþýrmadým desem yalan olur, yanýlmýyorsam ilk defa bu sitede sana ait bilgisayar renklendirmesine sahip(ya da marker-guaj tekniklerinden)bir model görüyorum.kullanýlan teknikte deðiþikliðe gitmek veya farklý teknikleri denemeye çalýþmak bence büyük bir adým.ve de bu çalýþmayý bizlerle paylaþman da büyük bir özgüven.elbette hemen ilk çizdiðini buraya göndermemiþsindir mutlaka bir kaç denemeden sonradýr ama kim öyle yapmýyorki,herkes biraz olsun rötuþ yapýyor.neyse sonuçta sendeki bu ilerlemeyi tebrik ederim.eklemek istediðim nokta ise þu.köþe çizgilerini senle konuþmuþtuk düz ve korkusuz bir el hareketi ile zigzag yapmadan diye..bunu da yapabileceðine inanýyorum.baþarýlar,bu arada birkaç güne kadar sana büyük bir süpriz olacak bir çalýþmayý siteye göndereceðim.þuanda siteye göndermek istediðim çok çalýþma var ama biraz zaman gerekiyor bunun için.herkese iyi çalýþmalar.
|
MEHMET KETEN
IP: 81.215.23.209 May 5th, 2004 - 12:02 PM |
MERHABA UMUT COK TESEKKUR EDERIM BEGENDIGIN ICIN RESMI BOYADIGIM OLAY BIR PROGRAM DAHA COK FOTOGRAFCILARIN KULLANDIGI BISEY CAFEDEKI ARKADAS TAVSIYE ETTI BENDE DENEDIM VE GONDERDIM BAKALIM NE GIBI TEPKILER ALACAGIM DIYE GALIBA IYI OLDU OYLE GOZUKUYOR BAKALIM DIGER ARKADASLAR NE DIYECEK TESEKKURLER. |
bravenet.com