Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 5)

Author Comment    
Cihan

cihantiftik@otodizayn.com

IP: 81.212.15.13

May 2, 04 - 7:16 PM
Metaphase

Selamlar!
Uzunca bir aradan sonra yeni bir dizayn göndermenin verdiði mutlulukla yazmaya baþlýyorum.
Sitede "SUPER...." adlý gruplar oluþmaya baþlamýþ.Umutlandýrýcý çabalar sarfederler umarým.Projeleri umarým meyvelerini vermeye baþlar yakýnda.Bu yazýyý okuyanlara bir sorum olacak.ACABA OTOHABER DIZAYN YARISMASI'na katýlan veya öyle bir gayesi olan arkadaþ var mý? Varsa bir zahmet bir iki harfe basýp düþüncelerini yazsýn.Herkese bol Ýlhamlar.
MEHMET KETEN

IP: 81.215.23.209

May 2nd, 2004 - 7:45 PM
Re: Metaphase

MERHABA CIHAN YENI DIZAYNIN GUZEL HOSGELDIN DIYORUM VE SIK SIK BEKLIYORUZ ARTIK YENI DIZAYNLARINI GELELIM OTOHABER DIZAYN YARISMASINA BEN KATILMADIM KATILMAYIDA DUSUNMUYORUM NEDEN DERSEN BENIM ICIN SONUCTA BIRSEY DEGISMEYECEK ZATEN BEN O KADAR IYI CIZEMIYORUM BENDEN COK COK IYI CIZEN ARKADASLAR VAR O YUZDEN KATILMIYORUM AMA BENCE DIZAYNLARI POSTA YERINE MAILLE ALABILIRLERDI NEYSE ISTE DUSUNCELERIM BU SON OLARAK HANI BI ARA BIZIM DUKKANA GELECEGINI SOYLEMISTIN AMA KAC HAFTA HATTA AY OLDU GELMEDIN BEKLIYORUM MUTLAKA GEL ADRESI VEREYIM SEN BILIYOSUN GERCI AMA SITEDEKI ARKADASLAR OLURYA BIRGUN ANKARA YA YOLU DUSTUKLERINDE MUTLAKA UGRASINLAR YANIMA (DEMETEVLER 1.CAD 2.SOKAK 24 SAHINLER YUFKA)AYRICA NEFIS SAC BOREGIMDEN TATMA IMKANLARIDA OLUR BEKLIYORUM SENI VE YOLU ANKARAYA DUSEN TUM ARKADASLARI KADIR CEM TOGAY UMUT CIHAN OZELLIKLE SIZLERI BEKLERIM (BIRAZ KENDI REKLAMIM GIBI OLDU AMA KUSRA BAKMAYIN
kadir araz

IP: 81.212.213.194

May 3rd, 2004 - 1:02 AM

mehmet abiciiimm. bekle beni geliyorum. insallah bu persembe aksam burdan(elazig dan) yola cikiyom. bir mani keder olmaz ise cuma ordayim insallah. cumartesi veya cuma gunu bulusalim. ankara da olanlar da gelsin. ortak bir seyler yapalim. gezelim, cizelim, konusalim, tanisalim...v.s. mehmet abi bu gun eklenen tasarimin iyi olmus. bu modifiye isi seninde hosuna gitti anlasilan. ama benim fikrim senin megane harikaydi. cem arkadasiminkinden demiyorum cunku kasa olarak orjinali ile ayni(ki modifiye bu oyle olmak zorunda) gercek megane 2 hb. ten cokcok iyi olmus. arka mukemmel. cok hosuma gitti acikcasi. megane iki nin onu mukemmel. sedanin arkasida mukemmel. ama ben birturlu hb. nin arkasini beyenemdim. tek kelime ile igrenc yapmis adamlar. bir cok kisi bu tasarimi seviyor. ama ben bir turlu sevemedim. cok kotu bir arka modeli. farkli ama farkli olmak icin bu derece. bilemiyorum yani. neyse cihancim tasarimin guzel olmus ancak bir takim eksiklikler var ki bence sen onlari rahatlikla tamamlayabilirsin. jantlarini biraz daha iyi yapabilirmissin. her tasariminda var nedendir bilinmez koseleri sanki gazete kagidindan yada fotokopiden kesilmis gibi koseli koseli. neden oyle. duz bir hat buyuk bir aci ve duz bir hat. detaylara birazdaha dikkat etmeni oneririm. daha iyileri cikar eminim. son olarak tasarim bazinda mukemmel. insana bir seyler veriyor. senin tasarimdan yola cikilarak bayagi bir sey yapilabilir. hosuma gitti. sevgilerimle kadir araz.
Cihan

IP: 81.212.14.181

May 3rd, 2004 - 1:34 AM

Yeniden merhaba!
Yorumlara yorum yapmak istedim.Çok Sayýn Mehmet abi, þu aralar sýnavlar,dersler,okul beni bir türlü rahat býrakmýyor.Býrak bir yerlere gitmeyi; evde kendime bile zaman ayýramýyorum.Ama en yakýn zamanda seni ziyaret edeceðim.
Tasarým hakkýnda ise;Fazla zaman ayýramadan yapýlmýþ ve çok fazla üzerinde oynama yapýlmamýþ bir þey.Tarayýcýdan sonra fazla bir deðiþim geçirmedi.
Jantlar ise hoþuma giden kendime ait bir tasarým.Kendi kullandýðýmýz otomobilde de benzer özel döküm jantlar var.Yani bu jant tasarýmýmý hayata geçirebildim.Aracýmýzdaki jantlar 17 inch çapýnda.Anlayacaðýnýz bende büyük jant-Dar yanak tutukusu war.
Hepinize teþekkürler.
MEHMET KETEN

IP: 81.215.23.209

May 3rd, 2004 - 11:56 AM

VALLA KADIR ANKARAYA GELMENE INAN COK SEVINDIM INSALLAH BIR ARAYA GELIP KARSILIKLI KONUSUP SOHBET EDEBILIRIZ SENIN CEP TELEFONUN VARSA BEN SENI ARARIM SEN ANKARAYA GELINCE ADRESI BILIYOSUN ZATI VEYA OLMAZSA SENIN BILDIGIN BIYERDE BULUSABILIRIZ BEN SABAH 9 LA AKSAM 4 SAATLERI ARASI ISTEYIM ENGEC SAAT 3.30 DA EVDE OLUYORUM COGU ZAMAN BU ARA ISLERIM ERKEN BITIYOR GUNLERDE UZUN BAYA IYI OLUR BEN ISTERSEN SANA IS TELEFONUMU YAZAYIM AKLINA GELEN HERKONUDA DIGER ARKADASLAR DAHIL ARAYABILIRSINIZ SEN ANKARANIN HANGI SEMTLERINI BILIYOSUN VEYA SEN KENDIN BIZIM ADRESI BULABILIRMISIN KENDIM BULURUM DIYOSAN BIZIM DUKKANA GEL VEYA NEYSE BUNLARI TELEFONDA KARSILIKLI KONUSMAK LAZIM SENDE CEP VARSA YAZ ISTE BENIM IS TELEFONUM
0312-346-15-66 GORUSMEK UZERE COK SEVINDIM GERCEKTEN

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Email Forms   Free Guestbooks   Free Web Tools   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com