Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
umut karagün
IP: 195.155.80.26 May 2, 04 - 11:39 AM |
tartýþmak için deðil---sadece yorum
tekrar mrb,2-3 günde bir sayfayý ziyaret etmeme raðmen uzun süredir foruma birþeyler yazamadým vakit bulamadým,bugün de pazar yine iþyerindeyim!vakit ayýrabiliyorum nihayet..neyse þantiyecilik böyle biþey iþte okuyan arkadaþlar þikayet etmeyin bence hiç,bir de baþka bir imkanýnýz varsa þantiyede çalýsmayýn derim.tasarýmlarda çok bir ilerleme olmamýþ gibi duruyor birde mini sport lux bir araç hakkýnda bir yenilik göremedim,aslýnda sizlerle paylaþmayý çok istediðim bir modelim var ancak þuan için bazý sebeplerden dolayý siteye gönderemiyorum tasarýmý.bir de þu modifiyeli megane iþine deyinmek istiyorum,býrakýn interneti veya otomobil dergilerini herhangi bir gazetenin otomobil sayfalarýnda dahi görmüþsünüzdür ki megane ýn modifiyeli en güçlü modeli piyasaya sürülüyor.yani bu þu demek burada yapýlan modifiyeli tasarýmlar bir anlam taþýmýyor bence görüyorsunuz ki bir arabayý aynen alýp copy kaðýdýyla çizerek, tamponu aynayý jantlarý deðiþtirmek çok da bireye özgün olmayan bir sunum oluyor.bu arada yanlýþ anlaþýlmamasý için þunu da söylemeliyim ki kendi çizdiðiniz bir arabaya modifiye yapmak bu olayýn dýþýnda.herkese iyi çalýþmalar..bu arada bir megane yorumu görmek isteyen varsa benim bir kaç ay önce gönderdiðim çalýþma(61.haftanýn dizayný)ve farklý açýlardan görünümlerini tüm dizaynlarda bulabilirsiniz arabada yenilik yorumu bence budur! |
MEHMET KETEN
IP: 81.215.23.209 May 2nd, 2004 - 12:05 PM |
UMUT BU KONUYU DAHA ONCE KONUSMUS VE TARTISMISTIK MEGANE 2 MODELINI ILK ONCE CEM KARTAL CIZDI BEN COK BEYENDIM VE DAHA SONRA BI KAC DEGISIK CIZGI KATARAK BEN CIZDIM VE GONDERDIM BAYAGI BIR GUZEL TEPKI ALDIM KADIR VE CEMDEN BI SURU DIZAYNCI VAR HERKES SEVDIGI MODELI CIZIYOR MESALA BEN KAMYON VE TIRLARI DAHA COK SEVIYORUM BIRAK HERKES NEYI SEVIYORSA ISTER MODIFIYE ISTER STANDART ISTER ZATEN VAR OLAN BI ARABAYI CIZIP GONDERSIN BENCE TAMAM MODEL AYNI AMA BIZIMKISI BIRAZ BIZLERDEN BI KAC DEGISIK CIZGI KATMAK OLAY SADECE BU ZATEN CEM KARTAL MEGANI CIZIP BU ARABAYI BEN YARATTIM DEMEDI KIMSE HAZIR BI ARABAYI CIZIP BEN YARATTIM DIYEMEZ ZATEN HERKES SEVDIGI MODELI CIZIP GONDERMEKTE SERBEST HADI KOLAY GELSIN. |
bravenet.com