Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 7)

Author Comment    
MEHMET KETEN

IP: 81.215.51.40

Apr 27, 04 - 11:30 AM
NERELERDESÝNÝZ ARKADASLAR ??

NERELERDESÝNÝZ ARKADASLAR FORUMDA HIC SES SOLUK YOK MUHTESEM BESLI PROJESI KONUSUNDA HIC BI ADIM ATAMADIK HERKES TATILE GITTI GALIBA
CK

IP: 193.255.82.239

Apr 30th, 2004 - 9:28 AM
Re: NERELERDESÝNÝZ ARKADASLAR ??

ya sorma mehmet abi bi suru isim cýktý suat arkadasýmýzýn cizimlerini yapacaktým soz verdim ama hic birini yapamýyorum saolsun hocamýzdan bi odev aldýk tez mahiyetinde onunla bogusuyorum, daha bugun girebildim siteye benim megane yarýsmadaymýs !...
CK

IP: 193.255.82.239

Apr 30th, 2004 - 9:30 AM

tasarým projemize uyan bi cizimim var biraz eski oynamak lazým, biseyler yapýp yolluycam gorunce siz de begeneceksiniz cok farklý bi cizgisi, þekli var...
MEHMET KETEN

IP: 81.215.55.163

Apr 30th, 2004 - 11:41 AM

OH BE NIHAYET KAC GUNDUR BI SES CIKTI BU ARADA KADIR ARAZ TOGAY YUVANC VE UMUT KARAGUN SIZLERIDE BEKLIYORUZ HADI RASTGELE .
MEHMET KETEN

IP: 81.215.55.163

Apr 30th, 2004 - 11:44 AM

CEM KARDES SENIN DIZAYNI GONDER BAKALIM UZERINDE BIRAZ BISEYLER YAPMAYA CALISIRIZ BU ARA BENDE PEK YENI SEYLER YOK VARDA HEP TIR VE KAMYON UZERINE BEKLIYORUM MERAKLA BAKALIM NASIL BI SEYMIS?
kadir araz

IP: 81.213.9.50

Apr 30th, 2004 - 11:48 PM

yaw kusura bakma mehmet abi. surekli olarak siteyi takip etmemem karsin forum kismina bir sey yazamadim. ama sonunda vizeleri atlattik. 1 ay musait olurum. finallere kadar. uff yaa su okul bir bitsetdide kurtulsaydim varya. ne zor bir sey bu okumak. neyse yaa anliyacagin artik burdayim. sevgilerimle kadir araz.
MEHMET KETEN

IP: 81.215.23.209

May 1st, 2004 - 8:46 PM

MERHABA KADIR SENDE BURADA OLDUGUNA GORE BU IS TAMAM SAYILIR AMA TOGAY VE UMUT KARDESLERIMIZDE GELSE DAHA DA IYI OLURDU TOGAYLA ARA SIRA MSN DE GORUSUYODUK AMA 15 GUNDUR FALAN GELMIYO DERSLERI YOGUN GALIBA UMUTUN DA ISI HAFTA ICI AKSAM 7 DE BITIYOMUS NEYSE OKUYODURLAR HERALDE SIZ TAKIP ETMEYE DEVAM EDIN BUGUN ICIN BI DIZAYN GONDERMISTIM AMA YAYINLANMAMMIS HERALDE YARIN YAYINLANIR NEYSE TEKRAR GORUSMEK UZERE

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Online Photo Albums   Free Blogs   Email Forms   Free Web Hosting 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com