<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2) |
| Author | Comment |
umut karagün
IP: 195.155.80.26 Apr 22, 04 - 6:45 PM |
merhabalar
tekrar mrb iþler biraz yoðundu siteye uðramak için akþam saatleri ancak uygun oluyor.ortak tasarým konusu ilginç , hepimiz bi yerde olsak çizsek karar versek çok hoþ olurdu da böyle nasýl olacak bilemiyorum, yani nasýl olacak,ben biþey çizip yolluycam ardýndan biri alýp üstüne deðiþiklikler mi yapacak? bi paylaþým yapýlýrsa belki daha iyi olur, ama oyle de çok baðlantýsýz biþey ortaya çýkar çünkü herkesin çizgisi ayný deðil. yine de deneyebiliriz diyebilirim. ana hatlarý biri çizip göndersin bende biþeyler katmaya hazýrým. herkese iyi çalýþmalar. |
MEHMET KETEN
IP: 81.215.5.52 Apr 22nd, 2004 - 8:51 PM |
MERHAB UMUT SENINDE DEDIGIN GIBI HEPIMIZ BIR OLUP BERABER CIZMEYI BENDE COK ISTERDIM AMA BILIYOSUN HEPIMIZ AYRI SEHIRLERDEYIZ AMA TEKNOLOJIDE INIR YOK SITEYE GONDERDIGIMIZ DIZAYNLARDAN ORTAYA BISEYLER AMA GUZEL BIR SEYLER CIKARACAGIZ INSANLLAH BIR TANE FIKIR CIKMASI ONEMLI DEGIL BU FIKIR 2DE OLABILIR 3 DE OLABILIR ONEMLI OLAN HEPIMIZDEN BIR FIKIR OLMASI MESELA BENDEN ON TAMPON SENDEN ARKA STOP CEM KARTALDAN ARKA HATLAR KADIRDEN JANTLAR TOGAYDAN ON KAPUT GIBI MESALA BAKALIM H****LISI OLSUN DIYELIM
|
bravenet.com