<Hey Webmasters! Get a free website with holiday themes - Get it NOW!
|
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın
|
|
| Search For Similar Forums · Return to Website | ||
| Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 7) |
| Author | Comment |
CK
IP: 193.255.82.239 Apr 21, 04 - 9:35 AM |
megané 2 edited by mehmet keten
mehmet abi eline saglýk cok guzel olmus ön tampon konusunda cok kararsýz kalmýstým ben o cizimi 1 ay önce yaptým ama tampon herhale bi 10-15 defa deiþti senin yaptýgýný cok dusundum ama guzel olmaaz die yapmamýstým, yanýlmýsým cok guzel olmus ama arabanýn arkasý aciip ucuk olmus sanki megane deilmis gibi sadece on megane gerisi design by mehmet keten .:mukemmel 5li olarak ortak bi cizim yapmayý teklif ediyorum?:.
|
MEHMET KETEN
IP: 81.215.50.80 Apr 21st, 2004 - 12:37 PM |
TESEKKUR CEM KARDES BIR KAC FIKRIMI MEGANE UZERINDE DENEDIM FENA OLMADI ARKA KISIM KONUSUNA GELINCE SENINDE DEDIGIN GIBI BEN KENDIMDEN BI KAC CIZGI KATTIM SONUCTA KARMA BI SEY OLDU AMA BEN COK BEGENDIM DIGER ARKADASLAR NE DUSUNUYO ACABA ONLARINDA FIKRINI DUYMAK ISTERIM MUHTESEM 5 LI OLARAK DIZAYN ISINE GELINCE VALLA BENIM ICIN COK IYI BIR FIKIR NEDEN OLMASIN MEHMET KETEN ,CEM KARTAL,TOGAY YUVANC,UMUT KARAGUN VE KADIR ARAZ ORTAK 5 KISI OLARAK HEPIMIZIN AYRI FIKIRLERI DOGRULTUSUNDA BOYLE BISEY OLABILIR AMA KENDI YARATTIGIMIZ BI SEY OLMALI BIR DE ISIM BULALIM DIZAYNIMIZA VALLA BENCE COK HARIKA FIKIR TOGAY YUVANC UMUT KARAGUN VE KADIR ARAZ HADI ARKADASLAR SIZDEN MUHTESEM 5LI ADINA DIZAYN ISINDEN FIKIRLERINIZI BEKLIYORUM ORTAYA BI DIZAYN KOYALIM BU ANA FIKIR OLSUN BU FIKRIN UZERINE DIGER 4 KISI KENDI YORUMUNU VE CIZGISINI KATISIN VE MUHTESEM 5LI DIZAYNI ORTAYA CIKSIN ORTAYA KIM ANA FIKRI ATMAK ISTER ILK ONCE ?? |
kadir araz
IP: 81.212.213.132 Apr 22nd, 2004 - 2:26 AM |
wallaa ne yalan soyliim yeni modifiye harika olmus. cizim bazinda dusunecek olursak mehmet abiden muhtesem bir sy cikmis. ellerine saglik mehmet abi. cizimini cok begendim. bazi yerlede ufak karartmalar var. onlari nasil yaptin. bilgisayarda mý. yoksa cizim sirasinda mi oldu. bilmiyorum da artik cizim konusunda mukemmel bir tarz yakaladin. bence tabi. cok begendim. harbi etkilendim mehmet abinin ciziminden. derste oturdum cizmeye calistim. neyse. bu kadar gaz yeter.(yazdiklarimin tumu dogru haaa. gaz dedim diye alinma hemen mehmet abi. harbi begendim.) ortak cizim konusuna gelince abi ben varim. cem arkadasima da bu konuyu actigi icin tesekkur ederim. cok hos bir karar. soylendigi gibi bir karar verip cizime baslayalim. herkes konu uzerine yapabildigi tasarimlari yollasin. mesela mehmet abi cok farkli bir tampon kullanmis. taasrimin tamponu mehmet abiden olsun. bu sekilde ortak bir dizayn yapalim. ve bunu bir dergide yayinlatalim. konu fikrine gelince. benim onerim hasip girginin yapmak istedii tasrim. (soylesiyi okunussunuzdur sanirim). benim hosuma gitti acikcasi. veya ust duzey bir limuzin. ancak spor gorunuslu. oyle agir durmayacak. insanlar ozellikle gencler bakinca, nasil modifiyeli bir arca bakmaktan haz duyuyorlarsa, limuzine de baktiklarinda ayni hazi duyacaklar. bu iki konu benim onerim. sizlerin de tekliflerinizi bekliyoruz. bence cok guzel seyler olacak. su anda sitede mehmet abi gibi mkemmeli yakalama yolunda. bence. ilk kez boylesi hos bir seyle karsilastim. katilmak isteyenlere de kapimiz acik. 5 kisi ile sinirli olmasin. herkes tasarim yollayabilsin. con guzel olacak yaw. |
CK
IP: 193.255.82.239 Apr 22nd, 2004 - 9:24 AM |
valla bence guzel bi fikir kucuk ama limuzin konforlu ayný zamanda sportif hýmm bana uyar biseyler karalýyorum hemen p.tesi yollarým bakarýz dusunuruz biseyler yaparýz fakat bu cizimi kim 3D yapcak bide kokpit ben cizerim ok? |
MEHMET KETEN
IP: 81.215.23.91 Apr 22nd, 2004 - 11:42 AM |
VALLA BANA COK MORAL VERDIN KADIR ARAZ BU MORAL BANA BAYA BI YETER COK TESEKKUR ETTIM ORTAK DIZAYN KONUSUNDA LIMUZIN FIKRI GUZEL AMA SOYLE SPORTIF AMACLI BIR SEDAN YANI SPOR SEDAN FIKRI OLABILIR CARDESIGNNEWSDE COK GUZEL ORNEKLER VAR TOOGAY VE UMUTUN DA FIKIRLERINI BEKLIYORUZ CIZIM BEN BI KAC GUN ICINDE BI KAC FIKIR GONDERRIM SIZDE ONA GORE FIKIRINIZI BELIRTIN DAHA SONRA CIZIM SON HALINI ALINCA TOGAY RIHINODA 3 BOYUTLU HALE GETIRIR HERALDE AMA BIR ISIM SART BENCE MUHTESEM 5LI KELIMESININ INGILIZCESINI YAZALIM BU DIZAYNA NASIL SIZCE ??
|
CK
IP: 193.255.82.239 Apr 22nd, 2004 - 1:35 PM |
valla Kadir araz ýn dedigi gibi hasip girgin fikri cok ii (limuzin konforu yasatacak sportif bir mini)Umut karagun ve Togay Yuvanç arkadaslardan ses seda yok... yanlýz Ali tokgöz de katýlýrsa muhtesem 6lý olmak en iyisi. (ali tokgöz cok orjinal fikirleri var ve cidden cizimleri cok ii) hatta Çaðatay Kerem Aktaþ da katýlýrsa muhtesem yedili olur arabýmýzýn adý da SUPETR SEVEN olur...
|
MEHMET KETEN
IP: 81.215.27.124 Apr 22nd, 2004 - 5:56 PM |
VALLA BENCE NE KADAR KALABALIK OLURSAK O KADAR IYI SITEMIZ DAHADA SENLENIR EN AZINDAN BU YENI GELEN ARKADASLARA COK SEVINDIM BENDE ALI TOKGOZE HOS GELDIN DIYORUM TOGAY VE UMUTUN ISLERI YOGUN HERALDE AMA OKURLAR SANIYORUM BUGUN YARIN BI SES CIKAR
|
bravenet.com