Return to Website
OTODIZAYN FORUM
9 Mayıs 2005 tarihi itibariyle forumumuz yenilenmiştir. Bu bölümde gönderilen mesajları okuyabilir ancak yeni mesaj gönderemezsiniz. Yenilenen OTODIZAYN FORUM için tıklayın

Search For Similar Forums   ·   Return to Website

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  
Search this Forum:  
Viewing Page 1 of 1 (Total Posts: 2)

Author Comment    
kadir araz

kadaraz@otodizayn.com

IP: 81.213.9.112

Apr 19, 04 - 11:48 PM
egitim sayfalari....

site yoneticilerinden ufak bir istegim var. egitim sayfalari kyulsun. tipki turk autodesign sitesinde oldugu gibi marker, karakalem, sulu ve yagli boya, photoshop, rhino, 3dmax ve catia egitimleri olsun. tasarimcilardan hangisi konusunda uzmansa o makale yazsin. resimli olarak bir kac ornek cizim anlatilsin. ben 3 dmax in guzel ve ince yanlarini anlatabilirim mesela. render ve animasyon konusunda da az cok bilgim var. yeni bir link atilsin. orada bizler makale yayinlayalim. yine forum seklinde olsun. sorular sorulabilsin. site bu sekli ide mukemmel sayilir ama, bu sekilde egitim linkleri ile daha iyi olabilecegini dusunuyorum. bilmiyorum diger tsarimci arkadaslarim bu konuda ne derler. bence paylasilmayan bilgi bilgi degildir. catia hakkinda da turkiye icin yeterince bilgiye sahip oldugumu dusunuyorum. ancak shape design kismini bilmiyorum mesela. eger bu konuda bize yardimci olabilirseniz cok sevinirim. sevgilerimle kadir araz.
MEHMET KETEN

IP: 81.215.50.80

Apr 20th, 2004 - 8:14 PM
Re: egitim sayfalari....

VALLA KADIR ARKADASIM COK GUZEL BI KONUYA DEGINMISIN COK GUZEL VE YARARLI OLUR TABI BOYLE SAYFALAR BU KONUDA BENCE HERKES AYNI FIKIRDE MUHTESEM 5LI DAHIL
INSALLAH KISA ZAMANDA OLUR SITE YONETICILERINDEN BI ISTEGIMDE BENIM OLACAK CESITLI GAZETE VE DAHA COK HAFTALIK VE AYLIK OTOMOBIL DERGILERINE SITENIN ILANI VERILSIN BOYLECE SITEYI DAHA COK KISI TANIR BU YAPILIRSA COK SEVINIRIM SON BIRSEY DAHA ODA SENINLE IKIMIZIN DEFALARCA SOYLEDIGI HAFTANIN DIZAYNI OYLAMASI HAKKINDA BILIYOSUN KALDIRILMASINI ISTEMISTIK ONUN YERINE BASKA BI YONTEM YAPILSIN DEMISTIK BENIM AKLIMA DESIGNER SPACEDEKI OYLAMA GELDI BENCE COK HARIKA MANTIKLI BI OYLAMA SISTEMI 1.2.VE 3. BELIRLENIYO VE BU SIRALAMA GUN ICINDE DEGISEBILIYO BENCE BU SITEDE BOYLE OLABILIR KIM EN COK HANGI DIZAYNI BEGENDIYESE DIZAYNIN YANINDA OLAN OY VER LINKINE TIKLADIGINDA KIM NE KADAR COK TIKLANIRSA O BIRINCI IKINCI VEYA UCUNCU OLSUN AMA BANNER KOYULSUN AYNI KISI 5 DEFADAN FAZLA TIKLAYAMASIN SIZCE NASIL FIKIR INSALLAH SITE YONETICILERI BUNU DIKKATE ALIR SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM.

Başa Dön
  Geri
  Reply
  Forum Ana Sayfa
İleri  
Sona Git  

Get your own FREE Forum today! 
Web Calendars   Free Blogs   Free Guestbooks   Free Web Tools 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com