LNBi Contactadvertenties

Plaats hier je contactadvertentie
(met de knop 'Post')  First
  Prev
  Post
  Home
Next  
Last  
Viewing Page 1 of 1 (Total Entries: 11)       Contact Us


Ander platform

Deze specifieke advertentierubriek gaat overgenomen worden door de faciliteiten op de website van het LNBi.Posted: Thu, 2 Mar. 2017
Expires: Wed, 31 May. 2017
Websitewebsite    Edit this adedit   
gewone biman 60/70

Graag zou ik een gewoon vriendschappelijk contact willen met ook gepensioneerde bimannen . Eerst gewoon afspreken in de Hema of Bieb . Liefst iemand die een beetje past bij mijn postuur ( 178-168 cm ) ( 80-65 kg ) Langzaam zal dan wel blijken of er een klik is. Belangrijkste is een maatje, nu we meer vrije tijd hebben omdat we met pensioen zijn. Eerst maar via email elkaar wat leren kennen, een eerste ontmoeting en dan voelen we wel of er een lichamelijke aantrekkingskracht ontstaat. Misschien heb jij een leuk voorstel.Posted: Wed, 1 Mar. 2017
Expires: Tue, 30 May. 2017
Email Ad Posteremail   
stel zoekt homo man
Homo top gezocht,
Ik homo man bottum 64j. vrouw 63j. hetero zoeken een man erbij. Zeg maar een vriendschap met een plusje. Het gaat hierbij om een man/man relatie, en bij een klik kan de vrouw ook mee doen maar dit is aan haar.
De enige voorwaarden die wij stellen is dat de man homo is, alleenstaand is en geen kinderen heeft. En de voorkeur geniet een leeftijd vanaf 45j., en niet te kleine penis en een goede potentie zou fijn zijn.
De man houd zijn zelfstandig bestaan.
Bij klik wederzijds is het dan voor vaker.
de bottum ontmoet de top bij de top thuis.
Zoek je dit ook en spreekt je dit aan, mail ons dan voor een afspraak bij jou thuis.
wij wonen 0187.

Posted: Tue, 14 Feb. 2017
Expires: Mon, 15 May. 2017
Email Ad Posteremail    Edit this adedit   
Ondeugend stel
Wij zijn op zoek naar een ander stout maar lief stel voor een ondeugende vriendschap. We vinden het prettig om in huiselijke kring een ongedwongen erotische sfeer te creëren, bijvoorbeeld door middel van een erotische massage, waarbij de mannen en de vrouwen elkaar masseren. Of wat ook heel erg lekker kan zijn, waarbij een persoon tegelijkertijd door de drie anderen wordt gemasseerd. Wat daarna gebeurt is helemaal afhankelijk van zowel jullie als onze wensen en interesses op dat moment. We zijn niet op zoek naar iets eenmaligs, wel naar een ongedwongen vriendschap met de mogelijkheid voor nog veel meer, waarbij mm en vv centraal staan. Zij is 41 met een maatje meer en hij is 47, beiden zijn we intiem geschoren, volledig bisexueel en woonachting in zuidoost Gelderland. Zin om met ons op ontdekkingsreis naar elkaar te gaan? In dat geval horen we graag van jullie!

Ps. Overigens is zij tevens op zoek naar een leuke vriendin voor haar alleen, met als doel vriendschap met eventueel de mogelijkheid voor meer. Hij is er niet bij aanwezig als de dames samen zijn, dus het blijft dan geheel dames onder elkaar.

Posted: Sun, 12 Feb. 2017
Expires: Sat, 13 May. 2017
Email Ad Posteremail    Edit this adedit   
Zoek een bi maatje omgeving Eindhov
Ben een man van 60 jaar, echt bischierig. Intiem geschoren. Ik ben op zoek naar een vaste bi maat om zo nu en dan eens wat samen te doen. Anaal en zoenen is niet zo mijn ding.Rest vind ik heerlijk.
Ben je ongeveer van mijn leeftijd en ook intiem geschoren ben jij (uiteraard bij een klik) diegen die ik zoek. Graag je reactie Groeten Peter

Posted: Thu, 9 Feb. 2017
Expires: Wed, 10 May. 2017
Email Ad Posteremail    Edit this adedit   
Fijn bistel gezocht
Bistel gezocht

Net als vele bi mannen , zal ik ook graag eens een leuk bistel willen ontmoeten.
Voor een vriendschap met een plusje, met man/man als eerste insteek. Zij kijkt al dan niet gekleed toe, en/of doet in een later stadium mee. Maar dat ligt helemaal aan jullie.
Passievol man-man alleen kan ook met de vrouw op de achtergrond.
Redelijk wat bi ervaring maar geen superdater. Top/vers tot nu toe. Met een mv trio nog onervaren.
Ik ben 188-82-17x5.. geen fotomodel of sportschooltype, gewoon normale hollandse knul. Lijk wel stuk jonger dan mijn 40.
Ik zoek dus ook een stukgezelligheid, hapje, drankje, praatje. Ben een bourgoundier.
Ik zoek liefst iets serieus, iets vast en voor langere tijd. Ik kan prima ontvangen in leuke sfeer, regio rotterdam en verplaatsen ook geen echt probleem.
Ouder meer dan welkom.
Spreekt dit je/jullie aan, dan hoor ik graag wat

Posted: Mon, 6 Feb. 2017
Expires: Sun, 7 May. 2017
Email Ad Posteremail    Edit this adedit   
Vriendschappelijk contact gezocht
Mijn naam is Kevin, woonachtig in het altijd mooie West-Friesland. Leeftijd: 19 jaar. Ik zoek een leuk maatje (man / vrouw) om eens gezellig mee af te spreken (niet seksueel) en een vriendschap op te bouwen

Posted: Mon, 6 Feb. 2017
Expires: Sun, 7 May. 2017
Email Ad Posteremail   
Mooi contact gezocht
Ik ben een bisexuele man van bijna 40 lentes. Hoog opgeleid en woonachtig in de Randstad. Houd erg van cultuur en natuur. Verder schilder en reis ik graag. Ik zoek contact met een man of stel vanaf mijn leeftijd.

Posted: Sat, 4 Feb. 2017
Expires: Fri, 5 May. 2017
Stel uit Limburg zoekt bi man of bi
Hallo allemaal, Wij zijn een bi stel van 39(V) en 43(M), wij wonen in Parkstad. Wij zijn spontaan en open, wij vinden belangrijk om eerst kennis te maken via email of via de forum. Wij hebben brede interesse en wij verwachten ook nieuwsgierigheid van onze partners, het liefst een leuke bi-man, tussen 25 en 45. Vrouwen zijn ook welkom! Wij hebben allebei atletisch/getraind lichaam. Alles die een verband met "erotisme" en sensualiteit heeft onze voorkeur. Wie weet wie komt op onze pad ? Groetjes

Posted: Tue, 31 Jan. 2017
Expires: Mon, 1 May. 2017
Email Ad Posteremail    Edit this adedit   
Serieus en discreet
Hallo, wij zijn een verzorgd stel van middelbare leeftijd, (m/v)waarvan de man hetro is en de vrouw biseksueel. Wij zijn op zoek naar een absoluut zeer verzorgde en zeer discrete vrouwelijke vrouw, die samen met ons de geneugten van seksualiteit wil beleven. Wij zijn op zoek naar een vaste vriendin, die een eigen leven heeft maar net als wij de diepe behoefte heeft aan meer seksualiteit dan een duo relatie te bieden heeft.

Posted: Thu, 26 Jan. 2017
Expires: Wed, 26 Apr. 2017
Email Ad Posteremail    Edit this adedit   
in een poly vorm willen leven op ge
Waar is zij? die vrouw die samen met mij, een leuk
fijne, relatie of vriendschap wil aangaan, die tevens poly kan zijn met mijn partner ook. Wij zijn beide poly maar zoeken een vrouw die ons die verrijking erbij kan geven. Op sociaal, emotioneel,gebied. Ik mis soms zo erg het gezelschap van een vrouw in mijn leven erbij. Waar ik mee kan lachen kan huilen, kan wandelen kan breinstormen .Ik ben begin 50 jaar woonachtig rond zuidholland.

Posted: Tue, 24 Jan. 2017
Expires: Mon, 24 Apr. 2017
Email Ad Posteremail    Edit this adedit   


  First
  Prev
  Post
  Home
Next  
Last  


Get your own FREE Classified Ads today! 
Report Content ·  · Web Calendars   Free Blogs   Free Guestbooks   Free Web Tools 
powered by Powered by Bravenet bravenet.com